forplejning

måltider fra eget køkken

Dalum Landbrugsskole har sit eget køkken, der lægger vægt på det gode, sunde måltid, som er tilberedt fra bunden af gode friske, lokale råvarer. Retterne er inspireret af den danske højskoletradition og serveres som buffet, både til middags- og aftensmåltider. Med masser af hjemmebag og godt håndværk hele vejen igennem.

 

Vi oplever af og til kursister, som har en favoritmenu, som de bestiller gang på gang, når de besøger Dalum Landbrugsskole.

 

Servering foregår på højskolemanér, på den gode måde:

Vi har ført den traditionelle højskolefacon videre i forbindelse med måltiderne, og vi beder derfor vores gæster om at hjælpe køkkenet med en vis grad af selvbetjening i forbindelse med måltiderne. For eksempel sørger gæsterne selv for at sætte brugt service på afrydningsbord/-vogn efter alle måltider. Dette understøtter det hyggelige og uformelle miljø, og det, vi sparer ved en lidt mindre grad af tjenerservering, kommer vores kunder til gode i form af konkurrencedygtige priser og måltider tilberedt af råvarer af høj klasse.

 

Vi tilrettelægger meget gerne menuerne ud fra særlige ønsker. Det kunne for eksempel være ønske om vegetarretter eller retter tilberedt uden gluten og laktose.

 

Køkkenchefen anbefaler 3-retters festmenu til kr. 350 eller 2-retters menu til kr. 280.

spisestuer

fællesspisning eller historiens vingesus

Kolds Spisestue på 1. sal kan rumme op til 75 personer, og Spisesalen i stueetagen kan rumme op til 156 personer.

 • servering hverdage
 • Morgenmad
  Kl. 7.30 – 8.30

   

  Middagsmad
  Kl. 12.00 – 12.45

   

  Aftensmad
  Kl. 17.30 – 18.30

 • servering fre, lør og søn.
 • Morgenmad
  Kl. 8.00 – 9.00

   

  Middagsmad
  Kl. 12.00 – 12.45

   

  Aftensmad
  Kl. 18.00 – 19.00